Easy Business – efektīvs veids, kā atrast potenciālos klientus


Autors: Aldis Veidelis

Easy Business ir globālā B2B (business to business) datubāze, kas palīdzēs Jums atrast potenciālos klientus un izveidot mārketinga sarakstus neatkarīgi no tā, vai izmantojat datus pārdošanai pa tālruni, e-pastu, digitālo mārketinga pasākumu veikšanai, vai arī plānojot tiešās pasta kampaņas. Lai nodrošinātu datu atbilstību katrā reģionā un sniegtu reālu izpratni par vietējo tirgu, ikkatrā valstī darbojas specializētas lokālās komandas, kas uz vietas ievāc aktuālos datus.

Kas atšķir Easy Business no līdzīgām datubāzēm?

Galvenā priekšrocība, kas ļauj Easy Business izcelties uz citu B2B datubāžu fona, ir starptautiskais datu ekspertu un speciālistu tīkls. Datubāzes pārstāvji strādā vairāk nekā 60 valstīs, kur savāc un verificē datus lokāli. Tādējādi mēs varam dalīties ar svaigām un vērtīgām zināšanām par vietējiem un ārvalstu uzņēmumiem, savukārt Jums pat nav jāatstāj savs birojs.

Cik tālu sniedzas Easy Business datubāze?

Easy Business datubāzē ir vairāk nekā 11 miljoni uzņēmumu no visas pasaules. Izmantojiet atlases sistēmu ar 60 meklēšanas kritērijiem, ir iespējams iegūt detalizētu un precīzu datu klāstu. Iegūto informāciju pēc tam iespējams eksportēt vai augšupielādēt savā CRM sistēmā jeb programmatūrā klientu attiecību pārvaldei.

Secinājumi

Easy Business ir apliecinājis sevi kā uzticamu un lietderīgu produktu. Šo produktu izmanto ne tikai mazie un vidējie uzņēmumi, bet arī tādi vadošie spēlētāji kā Kawasaki, DHL, HP un Royal Dutch Shell. Nepārtraukti papildinot apjomīgo datubāzi un piedāvājot arvien jaunas iespējas saviem klientiem, Easy Business pastāvīgi nostiprina savu pozīciju kā uzticams B2B datubāzes līderis.