Kompass datubāze – palīgs Jūsu biznesam


Autors: Māris Puriņš

Biznesa datubāze Kompass ir viens no vadošajiem business-to-business (B2B) informācijas piegādātājiem pasaulē ar plašu pārstāvniecību tīklu vairāk nekā 60 pasaules valstīs. Tas ir starptautiski pazīstams uzņēmums, kas piedāvā efektīvus rīkus, lai palīdzētu jebkuram uz eksportu orientētam uzņēmumiem apgūt un iepazīt jaunus tirgus, pārdot savas preces un pakalpojumus visā pasaulē, kā arī vairot savu tirdzniecības zīmju atpazīstamību. 


Kompasa vairāk nekā 70 gadus ilgā vēsture B2B informācijas tirgū runā pati par sevi un apliecina klientu uzticēšanos uzņēmumam. Informācijas tehnoloģijām pastāvīgi mainoties, Kompass ir spējis saglabāt savas pozīcijas un attīstīt piedāvājumu atbilstoši globālajam tirgum un mainīgajām klientu vajadzībām.

Kompass Klasifikators

Klasifikators ir Kompass pakalpojumu pamatu pamats. Ar tā palīdzību visas uzņēmējdarbības nozares ir sadalītas noteiktās grupās pēc vienota modeļa. Klasifikatora struktūra iekļauj visus potenciālos B2B sektorus un ir visaptverošākā un sīkāk izstrādātā B2B klasifikācijas sistēma pasaulē. Tā ir pieejama vairāk nekā 60 valstīs un ir tulkota 26 valodās. Kompass klasifikācijas sistēma sastāv no 67 sektoriem, kas apvienoti 15 lielās grupās un satur vairāk nekā 3000 nozares ar 55 000 dažādu produktu un pakalpojumu.

Kompass uzziņas

Kompass uzziņas sniedz jebkuram lietotājam precīzu, lokāli apkopotu informāciju regulāri atjaunotā datubāzē ar vairāk nekā 20 miljoniem uzņēmumu. 


Kompass piedāvā vienkāršus un ikvienam saprotamus meklēšanas kritērijus, lai precīzi atrastu potenciālos sadarbības partnerus izvēlētajā ģeogrāfiskajā apgabalā un interesējošajā nozarē. 

Tā ir visaptveroša informācija par ikvienu datubāzē iekļauto uzņēmumu neatkarīgi no uzņēmuma lieluma – sākot ar mazajiem un vidējiem uzņēmumiem, beidzot ar starptautiskām korporācijām. 


Informācija ir pieejama bez maksas. To ir apkopojušas vietējās Kompass komandas, un tā ietver ziņas par darbinieku skaitu, piedāvātajiem produktiem un pakalpojumiem, kā arī uzņēmumu kontaktinformāciju.

Booster programma

Mūsdienās neviens uzņēmums nevar sasniegt labus rezultātus, nedomājot par savu klātbūtni internetā. Dalība Booster programmā var palīdzēt uzņēmumam kļūt daudz redzamākam potenciālajai mērķauditorijai, tādējādi uzlabot mājaslapas SEO rādītājus. 


To ņemot vērā, piedāvājam iesaistīties Booster programmā, kas ietver: 

  • Optimizētu Jūsu uzņēmuma profila informāciju Kompass datubāzē, pieejamu gan vietējai, gan starptautiskajai auditorijai;
  • Izceltu pozīciju Kompass tīklā salīdzinājumā ar bezmaksas ierakstiem; 
  • Iespēju papildināt profilu ar Jūsu piedāvātajiem produktiem un pakalpojumiem, video prezentācijām un uzņēmuma jaunumiem;
  • Iespēju saņemt cenu pieprasījums un Jums atbilstošus piedāvājumus no citiem Kompass lietotājiem; 
  • Papildu izcēlumu, ja tiek meklēti tieši Jūsu piedāvātie produkti vai pakalpojumi; 
  • Tiešo saiti uz Jūsu informāciju no lokālās biznesa sektoru sadaļas; 
  • Responsīvu profila dizainu – tas pielāgots lietotājiem no jebkāda veida ierīcēm; 
  • Piekļuvi profila statistikai un datu analīzei (profila apskate, WEB lapas klikšķi, nosūtītie ziņojumi, dalīšanās ar informāciju sociālajos tīklos).

EasyBusiness

Kompass izstrādātais pakalpojums EasyBusiness īsā laikā ļaus Jums izveidot potenciālo klientu sarakstus. Vienalga, kādi būtu Jūsu mērķi – telemārketinga aktivitātes, digitālā mārketinga pasākumi, e-pasta vai tiešā pasta kampaņas – EasyBusiness palīdzēs sagatavot sarakstus ātri, ērti un tieši Jūsu vajadzībām piemērotā formā. 


Datu apkopošanu un piegādi veic katras valsts vietējās Kompass pārstāvniecības darbinieki, tā radot iespēju gūt pēc iespējas reālistiskāku ieskata katra potenciālā tirgus stāvoklī. 


Pārzinot daudzos faktorus, kas jāņem vērā, pētot eksporta iespējas dažādos tirgos, datu atlasē EasyBusiness ir pieejami tādi atlases kritēriji, kas ļauj atlasi veikt ātri un ērti jebkuram tirgum un jebkuram potenciālajam mērķim. 


Nesen ieviestā brīdinājumu sistēma ļauj operatīvi sekot līdzi izmaiņām (apgrozījuma rādītāji, uzņēmuma vadība, kontaktinformācija) Jums interesējošos uzņēmumos un saņemt paziņojumu par izmaiņām, tiklīdz tās ir notikušas.

Kā Kompass var palīdzēt Jūsu mārketinga aktivitātēm?

Informācijas izvietošana Kompass datubāzē ir bezmaksas. Datubāze ietver uzņēmumus no 69 valstīm un mēneša laikā tiek apskatīti vairāk nekā 26 miljoni datubāzes ierakstu. 


Reģistrējoties šeit, Jūsu kļūsiet par daļu no šīs datubāzes un palielināsiet savu atpazīstamību. 


Ja vēlaties vēl vairāk uzlabot savas pozīcijas (gan Kompass datubāzē, gan Google meklētājā), Jums ir visas iespējas iesaistīties Booster programmā un papildināt uzņēmuma profilu vēl labākai atpazīstamībai.

Kā Kompass var uzlabot Jūsu pārdošanas rādītājus?

Kompass datubāzē atrodami potenciālie sadarbības partneri visā pasaulē. Nav nozīmes tam, vai esat neliels uzņēmums vai starptautiska korporācija, jebkura mēroga pārdošanas komanda varēs sasnieg lieliskus rezultātus, izmantojot Kompass datubāzes iespējas. 


Izmantojiet Kompass lai: 

  • Nostiprinātu savu klātbūtni globālajā tirgū;
  • Analizētu globālā tirgus dažādus sektorus un atklātu potenciālās iespējas tiešu Jūsu uzņēmumam tajā iekļauties; 
  • Atrastu potenciālos piegādātājus un alternatīvas jau esošajiem; 
  • Identificētu potenciālos klientus, sadarbības partnerus un jūsu preču un pakalpojumu izplatītājus; 
  • Identificētu un sekotu līdzi esošajiem un potenciālajiem konkurentiem.